Versterking voor De Selectie!

Vanaf maart wordt onze Selectie versterkt door Martijn en Ilse! Natuurlijk stellen zij zich graag even aan jullie voor.

 

Ilse, kun jij wat over jezelf vertellen?

Mijn naam is Ilse, 32 jaar en geboren en getogen in Hoorn. Ik ben sinds 2009 werkzaam geweest in de uitzendbranche en zodoende heb ik aardig wat kennis van de Westfriese arbeidsmarkt opgedaan en zal deze kennis en ervaring in goed kunnen inzetten voor De Selectie en WerkBij Westfriesland.

 

Waar ga jij je mee bezig houden bij De Selectie?

Ik zal mij de komende maanden vooral gaan richten op de groei van het aantal leden van het WerkBij platform; de scholieren, studenten en talenten die zich bewegen op de arbeidsmarkt. Ik ga bijvoorbeeld klassen bezoeken, studenten helpen met het opstellen van hun profiel en hun bewust maken van alle mogelijkheden in Westfriesland wanneer zij na hun studie aan het werk gaan.

 

Leuk! En jij Martijn?

Ik ben Martijn en werk sinds kort bij de Selectie. Een tijdje geleden had ik al een gesprek met Michiel en sindsdien zijn we in contact gebleven. Toen ik afgestudeerd was en er ook nog een plek bij de Selectie beschikbaar kwam, was alles snel geregeld. Eigenlijk precies zoals de Selectie het voor ogen heeft: ontmoeten voor je moet. Ik zat in hun talentenpool en daardoor konden we snel schakelen toen deze kans ontstond.

 

Je bent net afgestudeerd zeg je?

Klopt, ik ben net afgestudeerd, de diploma-uitreiking moet zelfs nog plaatsvinden. Na de bachelor Sociale Psychologie heb ik de master Psychologische Gedragsbeïnvloeding gevolgd. De kennis en kunde die ik tijdens de studies heb opgedaan, samen met mijn ervaringen als pas afgestudeerde op zoek naar werk, kan ik nu toepassen bij mijn werkzaamheden voor De Selectie en het project WerkBij Westfriesland, waar ik ga helpen om studenten en bedrijven uit de regio Westfriesland met elkaar te verbinden. Daar heb ik natuurlijk onwijs veel zin in!

 

Wat doe je als je niet aan het werk bent?

Buiten werk om ben ik fanatiek aan het hardlopen. Inmiddels ben ik al een paar maanden in training voor mijn eerste marathon op 8 april in Rotterdam. Dit komt nu heel snel dichterbij dus de eerste zenuwen komen ook al. Verder luister ik veel naar muziek en ik bezoek dan ook graag een concert of festival. Mijn smaak is vrij divers, maar met een lichte voorkeur voor rock en pop. Ook een avondje naar cabaret toe vind ik trouwens ontzettend leuk.

 

Martijn en Ilse: welkom in het team en veel succes!