Versterking voor De Selectie!

Elke maandag en vrijdag is het gezellig druk op het kantoor bij De Selectie. Ons team wordt dan versterkt door Noortje en Pernilla, die beiden actief zijn voor initiatieven (WerkBij Westfriesland) en Talent United) die vanuit De Selectie worden opgepakt. Zij stellen zich graag even voor!

 

 

Pernilla – stichting Talent United

Mijn naam is Pernilla van Rozelaar. Ik ben 21 jaar en woon in Medemblik. Ik studeer Commerciële Economie aan de Johan Cruyff Academy in Amsterdam en ben daarnaast actief als wielrenster op hoog niveau. Van September 2017 tot en met Februari 2018 loop ik stage bij Talent United en werk ik mee, organiseer evenementen en doe onderzoek. Een dag in de week draai ik mee bij Sportcentrum Hoorn, onze buren en partner en supporter van Talent United. Ik vind het erg gaaf dat ik de kans krijg om mee te draaien bij een organisatie die zich inzet voor de begeleiding van jonge sporttalenten uit mijn eigen regio!

 

Noortje – WerkBij Westfriesland

Ik ben Noortje Molenaar, 24 jaar en 4e-jaarsstudent Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Oorspronkelijk kom ik uit Hoogkarspel maar woon nu bijna 2 jaar in Hoorn. Via de Gemeente Hoorn heb ik een mooie afstudeerplek kunnen krijgen binnen (het project) WerkBij Westfriesland. Daarvoor zit ik 2 dagen in het kantoor van De Selectie en draag ik bij aan een campagne voor de naamsbekendheid van WerkBij WF.

Ik heb kort onderzoek uitgevoerd op verschillende vlakken en werk nu aan communicatieconcepten. Het uiteindelijke doel is om de komende weken zoveel mogelijk inschrijvingen voor WerkBij te genereren, dus schrijf je in en maak kans op een jaar lang gratis naar de Vue Bioscoop!

 

Stage bij De Selectie

Lijkt het jou ook leuk om stage te lopen bij De Selectie of ken je iemand die op zoek is naar een leuke stageplek? Wij zijn altijd op zoek naar talenten die ons team kunnen versterken op verschillende gebieden en voor verschillende projecten en partners dus neem dan contact op voor meer info!